Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként

A kiadó albérletek/szobák száma a Flatio 1
Jelenleg a legolcsóbb kiadó albérlet ajánlat 507 947 Ft
Jelenleg a legdrágább kiadó albérlet ajánlat Agios Vasileios 507 947 Ft
Előnyök szállás bérlés esetén a Flatio-n keresztül albérlet kaució nélkül, online kapcsolat
A legnagyobb kiadó lakás ajánlat Agios Vasileios 40 m2
Jelenleg a legkisebb kiadó garzon lakás 40 m2

Hely értékelés Agios Vasileios

A látogatók és a bérlők által adott Agios Vasileios összesített pontszáma 0.

A hely értékelése befolyásolja, hogy mennyire vonzó a bérlés. Minél csábítóbb a hely, annál népszerűbb lesz. Ne habozzon és kösse meg most a szerzdődést az új kiadó lakás vagy szoba bérlésére. Agios Vasileios összes elérhető albérlet ajánlata elérhető térképen ahol minden kiadó lakás és szoba ajánlat bérleti díja is látszik 30 napra megadva.

Kiadó lakás és szoba Agios Vasileios és környékén. Találja meg a legjobbat ahol szállása lesz pár hónapig

Van aki olcsó garzont, van aki luxus szállást, albérletet keres. Az ajánlatunkban 1 azonnal költözhető apartmant fog találni. Agios Vasileios városban, főleg Agios Vasileios környéken, a kiadó albérletek között mindenkinek van valami, attól függően, hogy a belvárosi lüktetést keresi vagy a külvárosi nyugalmat és csendet, ahol zöldövezetre nyílik az erkély és közelben van a munkahely.


Új kiadó lakás és szoba Agios Vasileios és környékén. Kaució nélkül és közvetlenül a tulajdonostól

A Flatio közvetlenül a kiadó lakások és ingatlanok tulajdonosaival dolgozik együtt, akik ingatlanközvetítő nélkül akarják kiadni albérletbe apartmanjukat vagy házukat. Minden tulajdonos megtekinthető az adatlapján és az is, hogy a korábbi bérlések során hogyan értékelték őket. A Flatio-nál különleges elveket állítottunk fel amikor a bérlés pár hónapra szól, így kaució nélkül tud bérelni a tulajdonostól vagy más kiadótól. Nem ingatlanközvetítők vagyunk, hanem egy innovatív vállalat, amely az ingatlanok teljes bérlés folyamatát átülteti az online térbe. A Agios Vasileios környékén lévő kiadó albérletek közül sokat személyesen meglátogattak és lefényképeztek a Flatio kollégái, akik aztán virtuális sétákat készítettek ezekről a kiadó ingatlanokról. Ez az egyik oka annak, hogy garantálni tudjuk, hogy minden egyes kiadó szállás ajánlata pontos adatokat tartalmaz. Jobban szeretne egy olyan házban bérelni ahol lift van vagy szeretne lépcsőzni, hogy fejlessze az állóképességét? A kiadó ingatlanok, lakások és szobák leírásaiban minding teljes információt talál a rendelkezésre álló felszereltségekről.

StayProtection + Stay Benefits
Új hirdetés
1. 9. - 30. 9. (30 nap)
18 393 Ft 17 466 Ft / éjszaka

506 521 Ft összesen + 75 860 Ft egyszeri szolgáltatási díj

Minden közüzemi szolgáltatás benne van · Nincs kaució

A legjobb kiadó garzon lakás és szoba Agios Vasileios. Bérlők maguk értékeltek

Amennyiben szállást keres Agios Vasileios városban és biztos akar lenni abban, hogy nem lesz csalódott, akkor jó helyen jár. A következő kiadó albérletek a legjobbak, hogy szállást válasszon ebben a városban. Nem számít, hogy nagyon olcsó albérlet kaució nélkül vagy luxus lakás vagy nyaraló. A korábbi bérlés során akik ott laktak pár hónapig élvezték az albérletet és biztosították, hogy az értékelésükben megosztották a benyomásaikat a kibérelt lakásról.

StayProtection + Stay Benefits
Új hirdetés
1. 9. - 30. 9. (30 nap)
18 393 Ft 17 466 Ft / éjszaka

506 521 Ft összesen + 75 860 Ft egyszeri szolgáltatási díj

Minden közüzemi szolgáltatás benne van · Nincs kaució

Utóbbi időben bérelt lakások Agios Vasileios és környékén

Ezek a gyönyörű kiadó lakások Agios Vasileios városban nemrég kiadó albérletként lettek bérelve elégedett bérlőink által. Gyűjtsön inspirációt a saját albérlet kereséséhez, általunk is lehetséges a lakások bérlése. A legolcsóbb bérleti ajánlat Agios Vasileios környékén elérhető már 507 947 Ft bérleti díjért 30 napra és a bérleti díj már tartalmazza a rezsiköltséget és a Wi-Fi-t.

StayProtection + Stay Benefits
Új hirdetés
1. 9. - 30. 9. (30 nap)
18 393 Ft 17 466 Ft / éjszaka

506 521 Ft összesen + 75 860 Ft egyszeri szolgáltatási díj

Minden közüzemi szolgáltatás benne van · Nincs kaució


Albérlet Agios Vasileios munkavállalóknak, nomádoknak és diákoknak egyaránt

Mindenki más típusú szállást részesít előnyben. Éppen ezért, a Flatio Agios Vasileios legjobb kiadó lakásait válogatta össze, akár ha Ön diákként készül az Erasmus kalandra, akár expat vagy digitális nomád, akinek éppen gyakran kell költöznie munka miatt, hogy maximalizálja a hatékonyságát. Az alábbiakban talál egy listát Agios Vasileios legjobb kiadó albérleteiről, amelyek tökéletesen fognak illeni Önhöz.