Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként

Legjobb kis (egy szobás) budapesti lakások a Flatio.hu-n

2. augusztus 2021 · 2 perc

Pár jó példa felsorolása, lakások bemutatása

Az alábbi felsorolás, pár példa a legjobb kis (egy szobás) budapesti lakásokra. A Flatio.hu oldalunkon a keresési feltételek között megadható, hogy az albérletet egyedülállóknak keressük Budapesten. Ehhez elég a részletes szűrő feltételei között megadni, hogy Egyén, így a találati listában azok az egy szobás kiadó lakások jelennek, meg amik aktuálisan kiadók Budapesten. A szűrési feltételek között további beállításokat is megadhatunk, például a lakás méretére vagy a havi bérleti díjra vonatkozóan. A találati lista térképen is megjelenik, ez által, amennyiben bizonyos környéken keresünk kiadó lakást, a térképen közvetlenül rákattinthatunk a hirdetésre. 

Az első példa kiadó lakásra Budapesten egyedülállóknak az alábbi hirdetési linken tekinthető meg:

https://www.flatio.hu/rent/apartment/budapest-5531?from=2021-03-01&to=2021-03-31

Ez a 30 négyzetméteres garzonlakás a központhoz közel található, bútorozott és jó állapotban van. Az alap felszereltséghez tartozik a légkondicionálás, az internet elérhetőség és a kábel TV. A konyha is elég jól felszerelt háztartási gépekkel: mikrohullámú sütő, elektromos főzőlap, hűtő, fagyasztó, edények. A lakásban van mosógép is. Az albérlet havi bérleti díja 125 ezer forint. 

A következő példa egy szobás kiadó lakásra Budapesten egyedülállóknak a következő linken érhető el:

https://www.flatio.hu/rent/apartment/budapest-9410?from=2021-03-01&to=2021-03-31

A Blaha Lujza térhez közel eső 26 négyzetméteres garzonlakás ideális egyedülállóknak. Az alap felszereltség az internet elérés illetve a konyha is jól felszerelt háztartási gépekkel: mikrohullámú sütő, elektromos főzőlap, hűtő, edények. Az albérlet havi bérleti díja szintén 125 ezer forint.

További példa kiadó kis lakásra Budapesten:

https://www.flatio.hu/rent/apartment/budapest-5245?from=2021-03-01&to=2021-03-31

A 25 négyzetméteres garzonlakás a központban szintén ideális egyedülállóknak Budapesten. A társasházban van lift és a lakásban internet elérhetőség. További fotók és adatok az ingatlanról elérhetők a honlapunkon a fent megadott hirdetési linken. Az albérlet havi bérleti díja 130 ezer forint.

Még egy további példa egy szobás kiadó albérletre egyedülállóknak Budapesten:

https://www.flatio.hu/rent/apartment/budapest-12870?from=2021-03-01&to=2021-03-31

Ez a 30 négyzetméteres garzonlakás ideális egyedülállóknak a központ közelében. Az alapfelszereltség az internet elérés, a légkondicionálás és például a vasaló. További fotók és adatok az ingatlanról elérhetők a honlapunkon a fent megadott hirdetési linken. Az albérlet havi bérleti díja, az előző példához hasonlóan, szintén 130 ezer forint.

Jelenleg ilyen egy szobás kiadó lakásokból Budapesten több tucat is található a kínálatunkban, különböző részein a városnak és különböző ár kategóriában. Az egy szobás lakások nagyon keresettek a diákok és az egyedülállók között is, ezért érdemes a kínálatból kiválasztott lakásokat minél előbb megtekinteni, hogy legyen időnk dönteni, főleg, ha több lakás is megfelel azoknak a szempontoknak, amik alapján egy szobás, kis kiadó albérletet keresünk Budapesten.


Ossza meg ezt a cikket:
Javasoljuk
Miért érdemes középtávra kiadni ingatlant?
Milyen lakást válasszunk kollégium helyett Budapesten?
Milyen lakást vásároljunk albérletkiadás céljára Budapesten?