Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként

A kiadó albérletek/szobák száma a Flatio 1
Jelenleg a legolcsóbb kiadó albérlet ajánlat 804 828 Ft
Jelenleg a legdrágább kiadó albérlet ajánlat Dunaharaszti 804 828 Ft
Előnyök szállás bérlés esetén a Flatio-n keresztül albérlet kaució nélkül, online kapcsolat
A legnagyobb kiadó lakás ajánlat Dunaharaszti 240 m2
Jelenleg a legkisebb kiadó garzon lakás 240 m2

Hely értékelés Dunaharaszti

A látogatók és a bérlők által adott Dunaharaszti összesített pontszáma 0.

A hely értékelése befolyásolja, hogy mennyire vonzó a bérlés. Minél csábítóbb a hely, annál népszerűbb lesz. Ne habozzon és kösse meg most a szerzdődést az új kiadó lakás vagy szoba bérlésére. Dunaharaszti összes elérhető albérlet ajánlata elérhető térképen ahol minden kiadó lakás és szoba ajánlat bérleti díja is látszik 30 napra megadva.

Kiadó lakás és szoba Dunaharaszti és környékén. Találja meg a legjobbat ahol szállása lesz pár hónapig

Van aki olcsó garzont, van aki luxus szállást, albérletet keres. Az ajánlatunkban 1 azonnal költözhető apartmant fog találni. Dunaharaszti városban, főleg Dunaharaszti környéken, a kiadó albérletek között mindenkinek van valami, attól függően, hogy a belvárosi lüktetést keresi vagy a külvárosi nyugalmat és csendet, ahol zöldövezetre nyílik az erkély és közelben van a munkahely.


Új kiadó lakás és szoba Dunaharaszti és környékén. Kaució nélkül és közvetlenül a tulajdonostól

A Flatio közvetlenül a kiadó lakások és ingatlanok tulajdonosaival dolgozik együtt, akik ingatlanközvetítő nélkül akarják kiadni albérletbe apartmanjukat vagy házukat. Minden tulajdonos megtekinthető az adatlapján és az is, hogy a korábbi bérlések során hogyan értékelték őket. A Flatio-nál különleges elveket állítottunk fel amikor a bérlés pár hónapra szól, így kaució nélkül tud bérelni a tulajdonostól vagy más kiadótól. Nem ingatlanközvetítők vagyunk, hanem egy innovatív vállalat, amely az ingatlanok teljes bérlés folyamatát átülteti az online térbe. A Dunaharaszti környékén lévő kiadó albérletek közül sokat személyesen meglátogattak és lefényképeztek a Flatio kollégái, akik aztán virtuális sétákat készítettek ezekről a kiadó ingatlanokról. Ez az egyik oka annak, hogy garantálni tudjuk, hogy minden egyes kiadó szállás ajánlata pontos adatokat tartalmaz. Jobban szeretne egy olyan házban bérelni ahol lift van vagy szeretne lépcsőzni, hogy fejlessze az állóképességét? A kiadó ingatlanok, lakások és szobák leírásaiban minding teljes információt talál a rendelkezésre álló felszereltségekről.

StayProtection + Stay Benefits Bérlő által-Igazolt
Új hirdetés
19. 6. - 2. 7. (14 nap)
61 910 Ft / éjszaka

804 828 Ft összesen + 120 756 Ft egyszeri szolgáltatási díj

Minden közüzemi szolgáltatás benne van · Nincs kaució

A legjobb kiadó garzon lakás és szoba Dunaharaszti. Bérlők maguk értékeltek

Amennyiben szállást keres Dunaharaszti városban és biztos akar lenni abban, hogy nem lesz csalódott, akkor jó helyen jár. A következő kiadó albérletek a legjobbak, hogy szállást válasszon ebben a városban. Nem számít, hogy nagyon olcsó albérlet kaució nélkül vagy luxus lakás vagy nyaraló. A korábbi bérlés során akik ott laktak pár hónapig élvezték az albérletet és biztosították, hogy az értékelésükben megosztották a benyomásaikat a kibérelt lakásról.

StayProtection + Stay Benefits Bérlő által-Igazolt
Új hirdetés
19. 6. - 2. 7. (14 nap)
61 910 Ft / éjszaka

804 828 Ft összesen + 120 756 Ft egyszeri szolgáltatási díj

Minden közüzemi szolgáltatás benne van · Nincs kaució

Utóbbi időben bérelt lakások Dunaharaszti és környékén

Ezek a gyönyörű kiadó lakások Dunaharaszti városban nemrég kiadó albérletként lettek bérelve elégedett bérlőink által. Gyűjtsön inspirációt a saját albérlet kereséséhez, általunk is lehetséges a lakások bérlése. A legolcsóbb bérleti ajánlat Dunaharaszti környékén elérhető már 804 828 Ft bérleti díjért 30 napra és a bérleti díj már tartalmazza a rezsiköltséget és a Wi-Fi-t.

StayProtection + Stay Benefits Bérlő által-Igazolt
Új hirdetés
19. 6. - 2. 7. (14 nap)
61 910 Ft / éjszaka

804 828 Ft összesen + 120 756 Ft egyszeri szolgáltatási díj

Minden közüzemi szolgáltatás benne van · Nincs kaució


Albérlet Dunaharaszti munkavállalóknak, nomádoknak és diákoknak egyaránt

Mindenki más típusú szállást részesít előnyben. Éppen ezért, a Flatio Dunaharaszti legjobb kiadó lakásait válogatta össze, akár ha Ön diákként készül az Erasmus kalandra, akár expat vagy digitális nomád, akinek éppen gyakran kell költöznie munka miatt, hogy maximalizálja a hatékonyságát. Az alábbiakban talál egy listát Dunaharaszti legjobb kiadó albérleteiről, amelyek tökéletesen fognak illeni Önhöz.