Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként

A kiadó albérletek/szobák száma a flatio.cz-n 1
Jelenleg a legolcsóbb kiadó albérlet ajánlat 64 399 Ft
Jelenleg a legdrágább kiadó albérlet ajánlat La Serra d'Almos 64 399 Ft
Előnyök szállás bérlés esetén a Flatio-n keresztül albérlet kaució nélkül, online kapcsolat
A legnagyobb kiadó lakás ajánlat La Serra d'Almos 204 m2
Jelenleg a legkisebb kiadó garzon lakás 204 m2

Hely értékelés La Serra d'Almos

A látogatók és a bérlők által adott La Serra d'Almos összesített pontszáma 0.

A hely értékelése befolyásolja, hogy mennyire vonzó a bérlés. Minél csábítóbb a hely, annál népszerűbb lesz. Ne habozzon és kösse meg most a szerzdődést az új kiadó lakás vagy szoba bérlésére. La Serra d'Almos összes elérhető albérlet ajánlata elérhető térképen ahol minden kiadó lakás és szoba ajánlat bérleti díja is látszik 30 napra megadva.

Kiadó lakás és szoba La Serra d'Almos és környékén. Találja meg a legjobbat ahol szállása lesz pár hónapig

Van aki olcsó garzont, van aki luxus szállást, albérletet keres. Az ajánlatunkban 1 azonnal költözhető apartmant fog találni. La Serra d'Almos városban, főleg La Serra d'Almos környéken, a kiadó albérletek között mindenkinek van valami, attól függően, hogy a belvárosi lüktetést keresi vagy a külvárosi nyugalmat és csendet, ahol zöldövezetre nyílik az erkély és közelben van a munkahely.


Új kiadó lakás és szoba La Serra d'Almos és környékén. Kaució nélkül és közvetlenül a tulajdonostól

A Flatio közvetlenül a kiadó lakások és ingatlanok tulajdonosaival dolgozik együtt, akik ingatlanközvetítő nélkül akarják kiadni albérletbe apartmanjukat vagy házukat. Minden tulajdonos megtekinthető az adatlapján és az is, hogy a korábbi bérlések során hogyan értékelték őket. A Flatio-nál különleges elveket állítottunk fel amikor a bérlés pár hónapra szól, így kaució nélkül tud bérelni a tulajdonostól vagy más kiadótól. Nem ingatlanközvetítők vagyunk, hanem egy innovatív vállalat, amely az ingatlanok teljes bérlés folyamatát átülteti az online térbe. A La Serra d'Almos környékén lévő kiadó albérletek közül sokat személyesen meglátogattak és lefényképeztek a Flatio kollégái, akik aztán virtuális sétákat készítettek ezekről a kiadó ingatlanokról. Ez az egyik oka annak, hogy garantálni tudjuk, hogy minden egyes kiadó szállás ajánlata pontos adatokat tartalmaz. Jobban szeretne egy olyan házban bérelni ahol lift van vagy szeretne lépcsőzni, hogy fejlessze az állóképességét? A kiadó ingatlanok, lakások és szobák leírásaiban minding teljes információt talál a rendelkezésre álló felszereltségekről.

StayProtection + Stay Benefits
Új hirdetés
23. 5. - 27. 5. (5 nap)
16 146 Ft / éjszaka

64 582 Ft összesen + 9 668 Ft egyszeri szolgáltatási díj

Minden közüzemi szolgáltatás benne van · Nincs kaució

A legjobb kiadó garzon lakás és szoba La Serra d'Almos. Bérlők maguk értékeltek

Amennyiben szállást keres La Serra d'Almos városban és biztos akar lenni abban, hogy nem lesz csalódott, akkor jó helyen jár. A következő kiadó albérletek a legjobbak, hogy szállást válasszon ebben a városban. Nem számít, hogy nagyon olcsó albérlet kaució nélkül vagy luxus lakás vagy nyaraló. A korábbi bérlés során akik ott laktak pár hónapig élvezték az albérletet és biztosították, hogy az értékelésükben megosztották a benyomásaikat a kibérelt lakásról.

StayProtection + Stay Benefits
Új hirdetés
23. 5. - 27. 5. (5 nap)
16 146 Ft / éjszaka

64 582 Ft összesen + 9 668 Ft egyszeri szolgáltatási díj

Minden közüzemi szolgáltatás benne van · Nincs kaució

Utóbbi időben bérelt lakások La Serra d'Almos és környékén

Ezek a gyönyörű kiadó lakások La Serra d'Almos városban nemrég kiadó albérletként lettek bérelve elégedett bérlőink által. Gyűjtsön inspirációt a saját albérlet kereséséhez, általunk is lehetséges a lakások bérlése. A legolcsóbb bérleti ajánlat La Serra d'Almos környékén elérhető már 64 399 Ft bérleti díjért 30 napra és a bérleti díj már tartalmazza a rezsiköltséget és a Wi-Fi-t.

StayProtection + Stay Benefits
Új hirdetés
23. 5. - 27. 5. (5 nap)
16 146 Ft / éjszaka

64 582 Ft összesen + 9 668 Ft egyszeri szolgáltatási díj

Minden közüzemi szolgáltatás benne van · Nincs kaució


Albérlet La Serra d'Almos munkavállalóknak, nomádoknak és diákoknak egyaránt

Mindenki más típusú szállást részesít előnyben. Éppen ezért, a Flatio La Serra d'Almos legjobb kiadó lakásait válogatta össze, akár ha Ön diákként készül az Erasmus kalandra, akár expat vagy digitális nomád, akinek éppen gyakran kell költöznie munka miatt, hogy maximalizálja a hatékonyságát. Az alábbiakban talál egy listát La Serra d'Almos legjobb kiadó albérleteiről, amelyek tökéletesen fognak illeni Önhöz.