Kihátrálhatok a bérleti szerződésből, ha a beköltözés után kiderül, hogy a szállás nem felel meg a leírásnak? - Flatio
Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség bérlőknek Bérleti szerződés Kihátrálhatok a bérleti szerződésből, ha a beköltözés után kiderül, hogy a szállás nem felel meg a leírásnak?
Kategóriák

Kihátrálhatok a bérleti szerződésből, ha a beköltözés után kiderül, hogy a szállás nem felel meg a leírásnak?

A cikket a 15. 7. 2024 oldalon frissítették.

Milyen lehetőségei vannak, ha az ingatlan nem olyan, ahogy azt a Flatio-n bemutatják? Lásd az ezekre ritka helyzetekre vonatkozó útmutatásainkat.

Abban az esetben, ha az ingatlan tényleges állapota nem felel meg a Flatio-n a bérbeadó által bemutatott hirdetés részleteinek a foglalás létrehozásának idején, akkor kérheti a bérleti szerződés megszüntetését a Beköltözési Garancia szabályzatunk alapján.

Ha a Flatio megerősíti a szerződésből való kilépés jogát a helyzet áttekintése után, akkor jogosult a teljes visszatérítésre, mind az első bérleti díj, mind a szolgáltatási díj tekintetében, mivel a bérleti szerződés a kezdeti dátumtól megszűnik.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy:

  • A kilépés akkor engedélyezett, ha az eltérés jelentősen befolyásolja a tartózkodását (például hiányzik egy ágy vagy egy hűtő). Kisebb részletek, mint például egy hiányzó kávéfőző, nem jogosítanak fel a kilépésre.
  • A kilépés lehetséges 20 óráig a bérleti szerződésben megadott beköltözési napot követő napon. Tehát például, ha az átadás kedden történik, akkor jogosult a bérleti szerződésből való kilépésre szerda 20 óráig. Ezt követően a kilépés lehetősége már nem áll rendelkezésre.

Hogyan tovább a kilépéssel

Ha a foglalt szállás nem felel meg a Flatio hirdetés leírásának a foglalási kérelem bérbeadónak történő elküldésének pillanatától, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálati csapatunkkal azonnal, írja le pontosan, hol történt az eltérés, és küldje el nekünk a bizonyítékot (azaz fényképeket vagy videókat). Csapatunk áttekinti a helyzetet, és a lehető leghamarabb kapcsolatba lép Önnel a megoldással és a következő lépésekkel kapcsolatban.