Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség bérlőknek Hogyan működik a Flatio? Hogyan léphetek kapcsolatba a Flatio-val?
Kategóriák

Hogyan léphetek kapcsolatba a Flatio-val?

A Flatio Ügyfélszolgálati csapata, a hét 7 napján áll az Ön rendelkezésére, és mindig legfeljebb 24 órán belüli választ biztosít

Többféle módon is elérhet minket:

  • Web widget (a Bérleményeim profiljában található)
  • Email ([email protected])
  • WhatsApp chat (+44 7723 495945)

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenleg nem biztosítunk ügyfeleink számára online telefonvonalat, amelyen elérhetne minket. Azonban, ha a  Stay Benefits fedezetet nyújt Önnek, lehetősége van arra, hogy igényelje a biztosítást, és elérje az AXA Assistance 24/7-es segélyvonalát abban az esetben, ha az adott ingatlanban való tartózkodása során problémái adódnak.

Minden egyéb megkeresést Ügyfélszolgálatunk old meg, és Ön döntheti el, hogy mi a legjobb módja annak, hogy kapcsolatba lépjen velünk.

Ne feledje, hogy bármelyik kapcsolattartási lehetőséget is választja, mindig előnyös, ha a lehető legtöbb információt adja meg nekünk. Ez kiküszöböli annak szükségességét, hogy további információkat (pl. bérleti számot) kérjünk, ami szükségtelen késedelmet okozna a kérdésének megoldásában.

1. Lépjen kapcsolatba velünk a webes widgetünkön keresztül

Ezt a lehetőséget használják ügyfeleink a leggyakrabban, mert ez a leggyorsabb és legegyszerűbb módja az Ön számára.  

Hogyan működik?

  1. Jelentkezzen be a Bérleményeim profiljába, és nyissa meg a webes widgetet a jobb alsó sarokban található "Kérjen támogatást" gombra kattintva.
  2. Ellenőrizze az Önre vonatkozó, előre kitöltött alapadatokat (név, e-mail cím, telefonszám). Szükség esetén lehetősége van ezek módosítására.
  3. Mindig javasoljuk, hogy a nem kötelező adatokat is töltse ki:
    1. Hogyan vegyük fel Önnel a kapcsolatot - kiválaszthatja a válaszadás előnyben részesített módját, azaz telefonon vagy e-mailben.
    2. Milyen nyelven szeretne kommunikálni - nyugodtan válasszon a megadott lehetőségek közül. Kérjük, vegye figyelembe, hogy egy angolul beszélő kolléga mindig elérhető, míg egy másik felkínált nyelv kiválasztása késleltetett válaszadási idővel járhat.
  4. Töltse ki a leírást. Kérjük, a lehető legpontosabban fogalmazza meg kérdését vagy kérését. Minél több információt ad meg, annál gyorsabb és pontosabb választ fog kapni. Szükség esetén bármilyen fájlt is csatolhat.
  5. Kattintson a "Küldés" gombra.  

Ezután a kérésének átiratát azonnal továbbítjuk csapatunknak, és egyik munkatársunk a lehető leghamarabb válaszol Önnek a kívánt módon és nyelven.

2. Küldjön nekünk egy e-mailt

A szokásos módot is választhatja, és egyszerűen felveheti velünk a kapcsolatot e-mailben. Általános e-mail címünk a [email protected], amelyet mindig megtalál a profilja "Kapcsolat" részében.

3. Üzenjen nekünk WhatsAppon keresztül

Ha inkább a WhatsApp-ot használja, ne habozzon üzenetet küldeni nekünk a +44 7723 495945-ös WhatsApp számunkon. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez csak csevegésre szolgál, mivel ezen a számon keresztül nem tudunk hívásokat indítani vagy fogadni.