Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség a bérbeadóknak Hogyan kezdjük el a hirdetést Útmutató a Flatio-n való hirdetéshez
Kategóriák

Útmutató a Flatio-n való hirdetéshez

Készen áll arra, hogy ingyen hirdesse ingatlanát a Flatio-n? Itt találja a linket, ahol elkezdheti: https://www.flatio.hu/for-landlords.

Az első lépés az, hogy megadja, milyen típusú ingatlant szeretne hirdetni, melyik országban található, majd megadja az elérhetőségeit, ahol szükség esetén elérhetjük. Kérjük, vegye figyelembe, hogy egész lakásokat/házakat, vagy akár privát szobákat is hirdethet. Azonban egy külön ágy kiadása egy megosztott szobában jelenleg nem lehetséges a Flatio-n.

Most nézzük meg, hogyan lehet egy egész ingatlant, azaz lakást vagy házat hirdetni. Egy külön szoba hirdetése csak kissé eltérő, de a legtöbb információ azonos.

Hirdetés létrehozása

Ezen az oldalon adja meg az ingatlanáról szóló alapvető információkat (annak típusát és az országot, ahol található), és töltse ki az elérhetőségeit. Ha a "Hirdesse ingatlanát ingyen" gombra klikkel, egy egyszerű bevezető folyamatba kerül.

Az ingatlan hirdetése

Ebben a szakaszban tölti ki az összes fontos információt, amire a hirdetés létrehozásához szüksége van. Ne aggódjon a részletek miatt, később minden adatot szerkeszthet a Flatio Bérbeadásaim alkalmazásában. A profilja ebben a webes alkalmazásban a legutolsó lépésben jön létre, amely a jelszó létrehozásából áll, és utána teljes mértékben bekapcsolódhat, és könnyedén kezelheti nemcsak az ingatlan hirdetéseit, hanem az összes foglalást, bérlőt, fizetést stb.

  • Kapacitás - Kérjük, adja meg a maximális bérlők számát, akiket az adott ingatlanban el tud szállásolni.
  • Leírás - A hirdetés címének valami olyat kell összefoglalnia, ami a legpozitívabb aspektusait mutatja az ingatlanának. A nappalija mindig napfényben úszik? Emelje ki! Vannak egyedülálló vagy történelmi épületek a közelben? Ne féljen beleírni! A leírás többi része aztán leírja, mit talál még a bérlő az ingatlanban vagy a közeli környezetben. Úgy gondoljuk, hogy ez fontos része a hirdetésnek, ezért van egy külön útmutató a kitöltéséhez, amit itt talál
    És ne aggódjon, ha nincs kedve helyben mesterművet írni, ezt a szakaszt később is elérheti, és hozzáadhatja a címét és leírását a Bérbeadásaim alkalmazásból.
  • Fotók - Most feltöltheti az ingatlanáról készült fényképeket. Ha még nincsenek készen, átugorhatja ezt a lépést, és később hozzáadhatja őket a Bérbeadásaimban. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az ingatlanáról készült fényképek a legfontosabbak a lehetséges bérlők számára, mivel ezek az egyik fő okai annak, hogy valaki, aki érdeklődik az ingatlanja iránt, tovább olvassa a többi részletet. Ezért fontos, hogy magas minőségű és nagy felbontású képeket töltsön fel. És kérjük, vegye figyelembe, hogy a képeknek mindig tükrözniük kell az ingatlan jelenlegi állapotát!
  • Bérleti díj és elérhetőség - Az ingatlan bérleti díja és elérhető dátumai ugyanolyan fontosak a potenciális bérlők vonzásában, mint a fényképek. Hogy egyszerűbbé tegyük a dolgok kiválasztását, ebben a lépésben csak az alapvető beállítások vannak a bérleti díj és az elérhetőség szempontjából. Ebben a pillanatban kérjük, válassza ki azt a dátumot, amikortól szabadon el tudja szállásolni az első bérlőjét/bérlőit, adja meg az alapvető éjszakánkénti díjat a rövid távú bérbeadásokhoz, valamint az alapvető havi bérleti díjat a középtávú bérbeadásokhoz. Ne feledje, hogy a bérleti díjnak tartalmaznia kell az összes közüzemi szolgáltatást és egyéb díjat, beleértve a szolgáltatási jutalékot is, mivel ez a végleges bérleti díj, amit a bérlők havonta fognak fizetni. Később a Bérbeadásaim alkalmazásban hozzáférhet a bérleti díj és az elérhetőség további beállításaihoz is.

Információk Önről

Ahhoz, hogy sikeresen létrehozza a profilját, szükségünk van néhány információra Önről is. 

  • Elérhetőségek és engedélyek - Ebben a lépésben kérjük, ellenőrizze, hogy a korábban megadott elérhetőségek valóban helyesek-e. Ígérjük, hogy ezekkel az információkkal nem élünk vissza. Szükség esetén felhasználjuk azokat, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel, és új foglalásokról és más fontos információkról is értesítést kap majd az együttműködésünk során.
    Ezután szükséges beleegyezni a személyes adatok feldolgozásába és az általános szerződési feltételeinkbe. Jogában áll elolvasni mindent a megadott linkeken. Választhatja azt is, hogy megkapja havi marketing hírlevelünket, ami hasznos lehet Önnek, ha a Flatio-n keresztül adja ki ingatlanát.
  • Rólad - Kérjük, adja meg a keresztnevét és vezetéknevét. (Ezt az információt nem osztjuk meg semmilyen bérlővel, amíg nincs hivatalosan aláírt és érvényes bérleti szerződés Önök között.) Ezután mutatkozzon be egy kicsit a lehetséges bérlőinek - említheti a bérbeadási tapasztalatait, hobbijait, vagy bármi mást, ami eszébe jut. A bérlők gyakran szeretik tudni, kivel állnak szemben, ezért ez a rész is segíthet abban, hogy több foglalást kapjon.
  • Jelszó - A felhasználói profil létrehozásának utolsó lépése a Bérbeadásaim alkalmazásunkban egy erős jelszó beállítása. Válassza meg gondosan a jelszavát - javasoljuk, hogy tartalmazzon nagy- és kisbetűket, valamint számokat és speciális karaktereket (a jelszó erősségét jelző mutató segít ebben). 

Ezután létrejön a profilja!

Ha attól tart, hogy kihagy egy lépést a folyamatban, ne aggódjon! Ha bármilyen információ hiányzik, a Flatio Ügyfélszolgálat felkeresi Önt, és a hirdetést a Bérbeadásaim webes alkalmazáson keresztül módosíthatja.