Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség a bérbeadóknak Foglalások Mi történik miután a foglalási kérelmet elfogadtam?
Kategóriák

Mi történik miután a foglalási kérelmet elfogadtam?

A cikket a 23. 5. 2024 oldalon frissítették.

Ismerje meg, hogyan működik a bérleti szerződés aláírásának folyamata, mikor válik hivatalosan érvényessé, mit tehet, ha a bérlő nem írja alá időben.

Amint elfogad egy foglalási kérelmet, a Flatio azt tekinti a bérleti szerződés aláírásának az Ön részéről, és automatikusan létrehozza a bérletet a bérlő profiljában. A bérlő ezután arra köteles, hogy befejezze a szerződéses folyamatot a következő lépések végrehajtásával:

  • elolvasni és aláírni a bérleti szerződést egy SMS-ben küldött online hitelesítő kód segítségével,
  • feltölteni a személyazonosító okmányuk másolatát, hogy ellenőrizhesse, hogy megegyezik-e a bérleti szerződésben megadott adatokkal,
  • és ki kell fizetnie az első bérleti díjat.

Amint a leendő bérlő mindezeket a lépéseket végrehajtja és a fizetés beérkezik a Flatio számlájára, a bérleti szerződés hivatalosan érvényes lesz.

Ne feledje, hogy ha ezek a lépések nem teljesülnek 24 órán belül a foglalás elfogadása után, Önnek joga van törölni a bérleti szerződést és így az egész foglalást. Ha így jár el, a foglalás által lefoglalt időpontok azonnal elérhetővé válnak újra, ami azt jelenti, hogy egy másik bérlő foglalhatja le az ingatlanát az adott időszakra.

(Megjegyzés: A bérlet soha nem törlődik automatikusan - csak Önön múlik, hogy mennyi ideig vár a bérlőre, hogy befejezze a foglalást.)