Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként

Állatbarát albérletek Budapesten a Flatio.hu-n keresztül

19. március 2021 · 2 perc

Pár jó példa felsorolása, lakások bemutatása

Az alábbiakban olyan példákat sorolunk fel a honlapunkon található kínálatunkból, amely kiadó lakások kutyával is bérelhetők. Több állatbarát albérlet is található Budapesten a kínálatban, ezekből válogattunk. A Flatio.hu oldalon a szűrők között beállítható, hogy állatbarát kiadó albérletet keresünk. Ezek azok a lakások, ahol a tulajdonos bérbeadó előre megjelölte, hogy megengedi a háziállatok tartását a lakásban. Javasoljuk, hogy ezt a körülményt foglaljuk bele a bérleti szerződésbe is aláíráskor, hogy elkerüljük az esetleges jövőbeni félreértéseket és problémákat. Továbbá, azt is ajánljuk, hogy a bérleti szerződés aláírása előtt, tisztázzuk a bérbeadóval, hogy a háziállat tartása miatt vannak e külön elvárásai. Nézzünk pár példát állatbarát kiadó albérletre Budapesten:

Az első példa állatbarát albérletre az alábbi linken érhető el.

A lakás a Szentkirályi utcában található, közel a Nemzeti Múzeumhoz. Az Astoria metró megálló pár perc sétával elérhető. A lakás mérete 55 négyzetméter, teljesen bútorozott és felszerelt. A nappali mellett két külön hálószoba is van a lakásban, egy egyágyas és egy kétágyas. A havi bérleti díj 180 ezer forint. A honlapon található hirdetésben megtekinthetők a lakásról készült fotók és további hasznos részletes információ az albérlet felszereltségéről.

A második példa állatbarát albérletre Budapesten a következő linken tekinthető meg.

A kiadó albérlet a hetedik kerületben található a Dob utcában. A lakás mérete 32 négyzetméter. Az albérlet helységei: nappali, konyha a nappaliban, hálórész a galérián. A lakás felszereltsége: légkondicionáló, vasaló és vasaló deszka, internet és kábel TV. A konyha felszereltsége: mikró hullámú sütő, hűtő, mosogatógép, elektromos főzőlap, kávéfőző, edények. A lakás havi bérleti díja 219 999 forint. A kiadó ingatlanról további fotók és részletes adatok elérhetők a hirdetés linkjére kattintva. 

Az állatbarát kiadó albérletre Budapesten két példát soroltunk fel, ugyanakkor ilyen típusú albérletből több kínálat is található a Flatio.hu honlapunkon. Amennyiben egy hirdetésnél a bérbeadó nem jelölte meg azt a körülményt, hogy kutyával is bérelhető a lakás, érdemes egyeztetni a tulajdonossal, hogy megengedi e. Fontos, hogy mérlegeljük, a környéken található lehetőségeket, ahova majd sétálni visszük a kutyát. Az albérleti szerződés aláírása előtt nézzünk szét a környéken, hogy hol találhatók parkok vagy kimondottan kutya futtatók a városban. Gondoljunk arra is, hogy a lakásban található bútorok és burkolatok, milyen állapotban vannak és, hogy a kutyatartás, hogyan befolyásolja majd az állapotukat. Egyeztessünk a bérbeadóval előre arról is, hogy a társasházban milyen esetleges külön szabályok vonatkoznak az állattartásra illetve, ha a társasháznak van kertje vagy udvara, akkor oda le lehet e vinni a kutyát vagy sem. 


Ossza meg ezt a cikket:
Javasoljuk
Miért érdemes középtávra kiadni ingatlant?
Milyen lakást válasszunk kollégium helyett Budapesten?
Milyen lakást vásároljunk albérletkiadás céljára Budapesten?