Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként

A kiadó albérletek/szobák száma a flatio.cz-n 1 086
Jelenleg a legolcsóbb kiadó albérlet ajánlat 90 000 Ft
Jelenleg a legdrágább kiadó albérlet ajánlat Csehország 15 000 000 Ft
Előnyök szállás bérlés esetén a Flatio-n keresztül albérlet kaució nélkül, online kapcsolat
A legnagyobb kiadó lakás ajánlat Csehország 280 m2
Jelenleg a legkisebb kiadó garzon lakás 12 m2
Ezen a helyen a Flatio által intézett összes bérlés száma 3 420

Hely értékelés Csehország

A látogatók és a bérlők által adott Csehország összesített pontszáma 9,2.

A hely értékelése befolyásolja, hogy mennyire vonzó a bérlés. Minél csábítóbb a hely, annál népszerűbb lesz. Ne habozzon és kösse meg most a szerzdődést az új kiadó lakás vagy szoba bérlésére. Csehország összes elérhető albérlet ajánlata elérhető térképen ahol minden kiadó lakás és szoba ajánlat bérleti díja is látszik 30 napra megadva.

Kiadó lakás és szoba Csehország és környékén. Találja meg a legjobbat ahol szállása lesz pár hónapig

Van aki olcsó garzont, van aki luxus szállást, albérletet keres. Az ajánlatunkban 1 086 azonnal költözhető apartmant fog találni. Csehország városban, főleg Csehország környéken, a kiadó albérletek között mindenkinek van valami, attól függően, hogy a belvárosi lüktetést keresi vagy a külvárosi nyugalmat és csendet, ahol zöldövezetre nyílik az erkély és közelben van a munkahely.


Új kiadó lakás és szoba Csehország és környékén. Kaució nélkül és közvetlenül a tulajdonostól

A Flatio közvetlenül a kiadó lakások és ingatlanok tulajdonosaival dolgozik együtt, akik ingatlanközvetítő nélkül akarják kiadni albérletbe apartmanjukat vagy házukat. Minden tulajdonos megtekinthető az adatlapján és az is, hogy a korábbi bérlések során hogyan értékelték őket. A Flatio-nál különleges elveket állítottunk fel amikor a bérlés pár hónapra szól, így kaució nélkül tud bérelni a tulajdonostól vagy más kiadótól. Nem ingatlanközvetítők vagyunk, hanem egy innovatív vállalat, amely az ingatlanok teljes bérlés folyamatát átülteti az online térbe. A Csehország környékén lévő kiadó albérletek közül sokat személyesen meglátogattak és lefényképeztek a Flatio kollégái, akik aztán virtuális sétákat készítettek ezekről a kiadó ingatlanokról. Ez az egyik oka annak, hogy garantálni tudjuk, hogy minden egyes kiadó szállás ajánlata pontos adatokat tartalmaz. Jobban szeretne egy olyan házban bérelni ahol lift van vagy szeretne lépcsőzni, hogy fejlessze az állóképességét? A kiadó ingatlanok, lakások és szobák leírásaiban minding teljes információt talál a rendelkezésre álló felszereltségekről.

553 968 Ft / 30 nap
18 466 Ft / nap
Minden közüzemi szolgáltatás benne van
-tól  704 095 Ft / 30 nap
-tól  23 470 Ft / nap
Minden közüzemi szolgáltatás benne van

A legjobb kiadó garzon lakás és szoba Csehország. Bérlők maguk értékeltek

Amennyiben szállást keres Csehország városban és biztos akar lenni abban, hogy nem lesz csalódott, akkor jó helyen jár. A következő kiadó albérletek a legjobbak, hogy szállást válasszon ebben a városban. Nem számít, hogy nagyon olcsó albérlet kaució nélkül vagy luxus lakás vagy nyaraló. A korábbi bérlés során akik ott laktak pár hónapig élvezték az albérletet és biztosították, hogy az értékelésükben megosztották a benyomásaikat a kibérelt lakásról.

553 968 Ft / 30 nap
18 466 Ft / nap
Minden közüzemi szolgáltatás benne van
-tól  704 095 Ft / 30 nap
-tól  23 470 Ft / nap
Minden közüzemi szolgáltatás benne van

Utóbbi időben bérelt lakások Csehország és környékén

Ezek a gyönyörű kiadó lakások Csehország városban nemrég kiadó albérletként lettek bérelve elégedett bérlőink által. Gyűjtsön inspirációt a saját albérlet kereséséhez, általunk is lehetséges a lakások bérlése. A legolcsóbb bérleti ajánlat Csehország környékén elérhető már 90 000 Ft bérleti díjért 30 napra és a bérleti díj már tartalmazza a rezsiköltséget és a Wi-Fi-t.

553 968 Ft / 30 nap
18 466 Ft / nap
Minden közüzemi szolgáltatás benne van
-tól  704 095 Ft / 30 nap
-tól  23 470 Ft / nap
Minden közüzemi szolgáltatás benne van


Albérlet Csehország munkavállalóknak, nomádoknak és diákoknak egyaránt

Mindenki más típusú szállást részesít előnyben. Éppen ezért, a Flatio Csehország legjobb kiadó lakásait válogatta össze, akár ha Ön diákként készül az Erasmus kalandra, akár expat vagy digitális nomád, akinek éppen gyakran kell költöznie munka miatt, hogy maximalizálja a hatékonyságát. Az alábbiakban talál egy listát Csehország legjobb kiadó albérleteiről, amelyek tökéletesen fognak illeni Önhöz.