Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként

A kiadó albérletek/szobák száma a flatio.cz-n 319
Jelenleg a legolcsóbb kiadó albérlet ajánlat 138 024 Ft
Jelenleg a legdrágább kiadó albérlet ajánlat Vila Nova de Gaia 4 173 730 Ft
Előnyök szállás bérlés esetén a Flatio-n keresztül albérlet kaució nélkül, online kapcsolat
A legnagyobb kiadó lakás ajánlat Vila Nova de Gaia 280 m2
Jelenleg a legkisebb kiadó garzon lakás 18 m2
Ezen a helyen a Flatio által intézett összes bérlés száma 266

Hely értékelés Vila Nova de Gaia

A látogatók és a bérlők által adott Vila Nova de Gaia összesített pontszáma 9,2.

A hely értékelése befolyásolja, hogy mennyire vonzó a bérlés. Minél csábítóbb a hely, annál népszerűbb lesz. Ne habozzon és kösse meg most a szerzdődést az új kiadó lakás vagy szoba bérlésére. Vila Nova de Gaia összes elérhető albérlet ajánlata elérhető térképen ahol minden kiadó lakás és szoba ajánlat bérleti díja is látszik 30 napra megadva.

Kiadó lakás és szoba Vila Nova de Gaia és környékén. Találja meg a legjobbat ahol szállása lesz pár hónapig

Van aki olcsó garzont, van aki luxus szállást, albérletet keres. Az ajánlatunkban 319 azonnal költözhető apartmant fog találni. Vila Nova de Gaia városban, főleg Vila Nova de Gaia környéken, a kiadó albérletek között mindenkinek van valami, attól függően, hogy a belvárosi lüktetést keresi vagy a külvárosi nyugalmat és csendet, ahol zöldövezetre nyílik az erkély és közelben van a munkahely.


Új kiadó lakás és szoba Vila Nova de Gaia és környékén. Kaució nélkül és közvetlenül a tulajdonostól

A Flatio közvetlenül a kiadó lakások és ingatlanok tulajdonosaival dolgozik együtt, akik ingatlanközvetítő nélkül akarják kiadni albérletbe apartmanjukat vagy házukat. Minden tulajdonos megtekinthető az adatlapján és az is, hogy a korábbi bérlések során hogyan értékelték őket. A Flatio-nál különleges elveket állítottunk fel amikor a bérlés pár hónapra szól, így kaució nélkül tud bérelni a tulajdonostól vagy más kiadótól. Nem ingatlanközvetítők vagyunk, hanem egy innovatív vállalat, amely az ingatlanok teljes bérlés folyamatát átülteti az online térbe. A Vila Nova de Gaia környékén lévő kiadó albérletek közül sokat személyesen meglátogattak és lefényképeztek a Flatio kollégái, akik aztán virtuális sétákat készítettek ezekről a kiadó ingatlanokról. Ez az egyik oka annak, hogy garantálni tudjuk, hogy minden egyes kiadó szállás ajánlata pontos adatokat tartalmaz. Jobban szeretne egy olyan házban bérelni ahol lift van vagy szeretne lépcsőzni, hogy fejlessze az állóképességét? A kiadó ingatlanok, lakások és szobák leírásaiban minding teljes információt talál a rendelkezésre álló felszereltségekről.

386 313 Ft / 30 nap
12 877 Ft / nap
Minden közüzemi szolgáltatás benne van
1 514 190 Ft / 30 nap
50 473 Ft / nap
Minden közüzemi szolgáltatás benne van

A legjobb kiadó garzon lakás és szoba Vila Nova de Gaia. Bérlők maguk értékeltek

Amennyiben szállást keres Vila Nova de Gaia városban és biztos akar lenni abban, hogy nem lesz csalódott, akkor jó helyen jár. A következő kiadó albérletek a legjobbak, hogy szállást válasszon ebben a városban. Nem számít, hogy nagyon olcsó albérlet kaució nélkül vagy luxus lakás vagy nyaraló. A korábbi bérlés során akik ott laktak pár hónapig élvezték az albérletet és biztosították, hogy az értékelésükben megosztották a benyomásaikat a kibérelt lakásról.

386 313 Ft / 30 nap
12 877 Ft / nap
Minden közüzemi szolgáltatás benne van
1 514 190 Ft / 30 nap
50 473 Ft / nap
Minden közüzemi szolgáltatás benne van

Utóbbi időben bérelt lakások Vila Nova de Gaia és környékén

Ezek a gyönyörű kiadó lakások Vila Nova de Gaia városban nemrég kiadó albérletként lettek bérelve elégedett bérlőink által. Gyűjtsön inspirációt a saját albérlet kereséséhez, általunk is lehetséges a lakások bérlése. A legolcsóbb bérleti ajánlat Vila Nova de Gaia környékén elérhető már 138 024 Ft bérleti díjért 30 napra és a bérleti díj már tartalmazza a rezsiköltséget és a Wi-Fi-t.

386 313 Ft / 30 nap
12 877 Ft / nap
Minden közüzemi szolgáltatás benne van
1 514 190 Ft / 30 nap
50 473 Ft / nap
Minden közüzemi szolgáltatás benne van


Albérlet Vila Nova de Gaia munkavállalóknak, nomádoknak és diákoknak egyaránt

Mindenki más típusú szállást részesít előnyben. Éppen ezért, a Flatio Vila Nova de Gaia legjobb kiadó lakásait válogatta össze, akár ha Ön diákként készül az Erasmus kalandra, akár expat vagy digitális nomád, akinek éppen gyakran kell költöznie munka miatt, hogy maximalizálja a hatékonyságát. Az alábbiakban talál egy listát Vila Nova de Gaia legjobb kiadó albérleteiről, amelyek tökéletesen fognak illeni Önhöz.Lakásbérlés más helyeken